fbpx
Відпочивайте на Терасі та смакуйте оновлене літнє меню від шефа

Літо – найкращий час для відпочинку, коли ми бажаємо насолоджуватися теплом сонця, свіжим повітрям і смачною їжею. Готельно-ресторанний комплекс ONOVO Dendra Hotel радо запрошує вас на свою Терасу, де ви зможете розслабитися та насолодитися оновленим літнім меню.

На терасі ONOVO Dendra Hotel ви зможете знайти прекрасну комбінацію затишку, красивого краєвиду та свіжого повітря. Це місце, де ви зможете розслабитися після напруженого дня і насолодитися чудовою атмосферою.

Оновлене літнє меню – смак, який перевершує очікування.

Ми оновили літнє меню, щоб задовольнити навіть найвибагливіші гастрономічні пристрасті. Шеф-кухар розробив унікальні страви, які поєднують в собі найсмачніші інгредієнти сезону. Від свіжих морепродуктів до смачних стейків, ви знайдете широкий вибір страв, які задовольнять навіть найвибагливіший смак.

Серед пропозицій літнього меню ви знайдете свіжі салати зі сезонними овочами, легкі закуски, соковите м’ясо й рибу з гриля та багато інших страв. Ознайомитись можна тут

Неабияким доповненням до вашого відпочинку на літній терасі ONOVO Dendra Hotel є різноманітний асортимент напоїв, включаючи коктейлі, освіжаючі лимонади та вишукані вина. Все це створює неперевершену атмосферу, де ви можете насолоджуватися кожним ковтком і кожним ковтком повністю.

Заплануйте свій відпочинок на літній терасі ONOVO Dendra Hotel вже сьогодні і дайте собі можливість насолодитися неперевершеним відпочинком та смаками літа.

Забронювати столик:

073 585 11 75
063 585 11 65
_____________
м. Київ, Бориспільське шосе, 400 м від Харківської площі